Na glavno vsebino

POGOJI POSLOVANJA in POGOJI ZA UPORABO

Pogoji poslovanja in pogoji za uporabo na spletni strani www.bodyatwork.si

Pogoji za uporabo

Preden se odločiš za udejstvovanje v programu BODY@WORK ONLINE si preberite spodnje zdravstveno opozorilo. Preden začneš z izvajanjem BODY@WORK ONLINE programa ali kateregakoli vadbenega programa, ti priporočamo, da se posvetuješ s svojim zdravnikom, da ugotoviš ali je program primeren za tvoje trenutne potrebe in zmožnosti telesa. To še posebej velja, če imaš zgodovino telesnih poškodb, srčnih bolezni ali če so se kdaj pojavile bolečine v prsnem košu. Če ti zdravnik odsvetuje uporabo tega programa, potem le-ta ni zate. Če kadarkoli med vadbo začutiš vrtoglavico, bolečino ali omotičnost, zaključi s telesno vadbo in se posvetuj z zdravnikom. BODY@WORK ONLINE program vadbe je namenjen dobremu telesnemu počutju na delovnem mestu. Vendar vsekakor ni namenjen rehabilitaciji resnih poškodb mišično-skeletnega sistema. V primeru resnejših poškodb se posvetuj z zdravnikom, ali je BODY@WORK ONLINE program primeren za tvoje težave in kateri naj bi bil najprimernejši način zdravljenja. Ta program nudi nasvete o zdravju, telesni vadbi in osebni rasti. Njegov namen je informativne narave, saj ozavešča uporabnika o zdravem načinu življenja. Zato informacije, ki jih dobiš v tem programu ne smejo nadomestiti strokovnega zdravniškega nasveta, diagnoze ali zdravljenja. Če imaš kakršnekoli skrbi, zadržke ali vprašanja glede svojega zdravja, se vedno posvetuj s svojim zdravnikom. Naj te informacije v tem programu in na spletni strani ne odvrnejo od nasvetov, ki jih dobiš pri svojem zdravniku. Uporaba vseh informacij v programu BODY@WORK ONLINE in na pripadajoči spletni strani je izključno na tvojo lastno odgovornost. Razumeti moraš, da v primeru udejstvovanja v kateremkoli vadbenem programu obstaja možnost telesne poškodbe. Če začneš z vadbo v tem programu, se strinjaš, da je to na tvojo lastno odgovornost, da je udejstvovanje po tvoji lastni volji in da s tem prevzemaš nase vse tveganje in odgovornost za svoje poškodbe. Prav tako se strinjaš, da avtorji programa BODY@WORK ONLINE za to niso odgovorni. Program je osnovan na znanstvenih dognanjih, ki pa se lahko spreminjajo. Napredovanje znanstvenih dognanj na področju zdravja, telesne vadbe in dobrega počutja lahko vplivajo na nasvete, ki se pojavijo v programu ali na spletni strani. Ne zagotavljamo, da bodo informacije in nasveti v programu ter na spletni strani vedno v skladu z najnovejšimi dognanji znanosti, čeprav se bomo trudili, da bo temu tako. V Sloveniji je nujna klicna številka v primeru prve pomoči 112. Če imaš nujne zdravstvene težave se ne obotavljaj in pokliči na to številko.

1. Uvod

Vse vsebine, objavljene na www.bodyatwork.si, so last podjetja Teoael d. o. o., in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja Teoael d. o. o., se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. Teoael d.o.o., si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani www.bodyatwork.si

Dostopnost informacij

Podjetje se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, naslov)
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev
 • dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku)
 • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške dostave)
 • način plačila in dostave
 • časovno veljavnost ponudbe
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

2. Splošno

Ti splošni pogoji poslovanja veljajo za prodajo blaga in storitev, objavljenih na spletni strani www.bodyatwork.si, spletni aplikaciji podjetja TEOAEL – akademija športa in sprostitve d.o.o., Hrastje 155, 4000 KRANJ (v nadaljevanju BODY@WORK). Z uporabo spletnega mesta BODY@WORK se vsak uporabnik strinja, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja in da se z njimi v celoti strinja. Šteje se, da z plačilom elektronske storitve v kakršnikoli obliki v celoti sprejemate te splošne pogoje poslovanja.

3. Nakup blaga in storitev

V spletni aplikaciji www.bodyatwork.si lahko blago in storitve kupite na naslednji način: Preko obrazca-naročilnice v spletni aplikaciji. Pri naročilu preko obrazca na spletni strani je obvezna navedba kreditne kartice. Saj je plačilo možno samo preko le tega. Račun oziroma pogodba se bo hranila v sistemu BrainTree. Uporabnik tudi dobi račun na svoj podani elektronski račun.

4. Cene in akcijske ponudbe

Vse cene, navedene na spletni strani, so izražene v evrih in ne vsebujejo DDV. Izdani račun vsebuje poleg cene elektronskega izdelka tudi vračunan DDV. Akcijske ponudbe (popusti) so lahko tedenske ali dnevne, oblikujejo se v odvisnosti od povpraševanja in razpoložljive zaloge. Podjetja oziroma zavezanci za DDV morajo pri naročilu predložiti identifikacijsko številko oziroma davčno številko. Cene veljajo od 01. 1. 2018 do preklica oziroma sprememb.

5. Načini plačila

Naročeno blago in storitve lahko plačate na naslednja načina:

 • Plačilo s kreditno kartico
V 1. primeru blago plačate s kreditno kartico preko ene izmed naštetih storitev: BrainTree Za pravne osebe veljajo enaki pogoji naročanja in plačila izdelkov.

Postopek nakupa

Nakup na vseh spletnih straneh podjetja Teoael d.o.o. izvedete tako, da v obrazec za naročilo vpišete vaše podatke in kliknete na gumb za potrditev. Program BODY@WORK je vezan na mesečno odplačevanje in temu je tudi prilagojen tudi način plačila.

Posameznik se lahko pri naročilu odloča med:

 • Mesečnim odplačevanjem ali
 • Celotno plačilo
Kupnino poravnate lahko le na en način:
 • plačilo s kreditno kartico.
Je omogočen tudi drugi način plačila, preko nakazila na TRR, povpraševanje pošljite na info@bodytehnika.si

Za pravne osebe veljajo enaki pogoji naročanja in plačila izdelkov.

Odplačevanje

Program BODY@WORK je strategija, v sklopu katere tedensko prejemate nove vsebine in ves čas lahko koristite dodatne usluge. Če ste se odločili za mesečno odplačevanje, to pomeni, da vsakič, ko preteče obdobje enega meseca, vaš račun ponovno bremenimo z zneskom prvotne kupnine, vse dokler program ni odplačan. V kolikor predhodno ne prekinete mesečnega odplačevanja, se plačilo izvede samodejno.

 • Cena mesečnega obročnega plačila naročnine je 9,99€ vključno z DDV.
 • Cena celotnega plačila naročnine je 99,00€ vključno z DDV.

Odstop od pogodbe

Udeležbo v programu lahko kadarkoli prekličete. V kolikor se po preteku določenega obdobja odločite, da v prihodnje ne boste več koristili uslug programa BODY@WORK, lahko kadarkoli prekinete mesečno odplačevanje. To pomeni, da ob začetku naslednjega ciklusa ne bomo več bremenili vašega računa z zneskom prvotne kupnine. Takoj po prekinitvi se vaš profil samodejno de-aktivira, kar pomeni, da do vsebine ne morete več dostopati. V primeru, da se čez čas ponovno želite priključiti programu BODY@WORK, to uredite v profilu uporabnika, znotraj programa ali nam pišite na info@bodytehnika.si. Profil je samodejno kreiran v fazi prvega nakupa. Uporabniško ime in geslo, s katerima stranka dostopa do svojega profila, posredujemo na e-naslov, ki je oddan ob nakupu.

Prekinitev odplačevanja

Mesečno odplačevanje oziroma celostno plačilo lahko stranka prekine tako da:

Za vsa ostala področja, ki niso posebej urejena v teh posebnih pogojih programa BODY@WORK, se smiselno uporabljajo določila pogojev poslovanja podjetja Teoael d.o.o.

6. Pridržek lastninske pravice

Pridržujemo si lastninsko pravico na prodanem blagu in storitvah in ostanejo last podjetja Teoael d.o.o. tudi potem, ko so vam izročeni, vse dokler kupnine zanje ne plačate v celoti.

7. Odstop od pogodbe

Nakup programa lahko kadarkoli, prekličete. Potrošnik ima pravico, da v 30 dneh nakupa podjetju sporoči (elektronski naslov: info@bodytehnika.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po nakupu. Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika ali drugo plačilno sredstvo, v kolikor to izrecno zahteva uporabnik, se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in se znesek prav tako vrne uporabniku. Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik (kar je najbolj običajno s plačilom na transakcijski račun). Pravico do odstopa od pogodbe natančneje urejajo določila Zakona o varstvu potrošnikov (podrobno 43.č člen in 43.d člen).

8. Odgovornost

Za zaplete in težave, ki bi nastale ob morebitni nepravilni uporabi blaga/storitev, podjetje Teoael d.o.o. ne odgovarja. Prav tako zaposleni za podporo uporabnikom spletnega programa BODY@WORK niso pristojni za osebno reševanje morebitnih težav glede uporabe blaga/storitev. Podjetje Teoael d. o. o., ni odgovorno za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani www.bodyatwork.si, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Podjetje Teoael d. o. o., si pridržuje pravico od odstopa pogodbe oz. realizacije naročila v kolikor nastane bistvena napaka v ponudbi. Bistvena napaka zajema elemente, na podlagi katerih podjetje Teoael d. o. o. ne bi pristala na sklenitev pogodbe. Med omenjene napake spadajo tudi očitne napake v ceni, ki so lahko posledica tehničnih in drugih težav. Komunikacija poteka izključno preko spletne strani in elektronske pošte.

9. Pritožbe in spori

Podjetje Teoael d. o. o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Podjetje Teoael d. o. o. se trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožbe lahko oddate pisno po elektronski pošti na naslov: info@bodytehnika.si. Podjetje bo v petih delovnih dneh potrdilo, da je prejelo pritožbo, sporočilo kupcu, kako dolgo jo bo obravnavalo in ga vseskozi obveščalo o poteku postopka. Podjetje Teoael d. o. o. si po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Podjetje BODY@WORK d. o. o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ. Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

11. Piškotki in oglaševanje

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku našega spletnega mesta in ne škodijo vaši strojni ali programski opremi. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni. Uporabo piškotkov v Evropski uniji (EU) določa Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah 2002/58/ES, katere člen, ki se nanaša na piškotke in podobne tehnologije, je bil spremenjen z Direktivo 136/2009. V slovenski zakonodaji uporabo piškotkov določa Zakon o elektronskih komunikacijah oziroma ZEKom-1 (Uradni list št. 109/2012), katerega 157. člen predstavlja pravno osnovo za skrb za zasebnost uporabnikov spleta. Spletna stran www.bodyatwork.si za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov, spremljajo pa aktivnosti obiskovalcev in zanimanje z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno. Podjetje vsakemu uporabniku ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeli piškotek za identifikacijo, spremljanje nakupovalne košarice in zagotavljanje sledljivosti, ki se v pomnilniku strežnika shranjuje le za čas trajanja obiska spletne trgovine in se izbriše po eni uri neaktivnosti. Podjetje lahko na osebni računalnik uporabnika shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot npr. identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki za prepoznavanje ob naslednjem obisku spletne trgovine ali ocene artiklov, s pomočjo katerega uporabnik ve, katere artikle je že ocenil, posredno pa tudi piškotke zunanje storitve Google Analytics, ki služijo analizi obiskov spletnega mesta. Podjetje lahko te podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Za potrebe zagotavljanja spletne varnosti podjetje zbira tudi IP naslove, iz katerih uporabniki dostopajo do spletne trgovine.

Onemogočanje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate:

Če spremenite, ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom. Sledenju Google Analytics lahko onemogočite tudi na naslednji povezavi.

Piškotki, uporabljeni na tem spletnem mestu

Ime piškotka Trajanje Podjetje Namen
U 2 meseca Adsymptotic Remarketing
wp_automatewoo_visitor_8959e840ebf05cfa4497ea44e25855b8 2 leti Automate Woo Remarketing
wp_automatewoo_session_started Trajanje seje Automate Woo Remarketing
uid 1 leto Outbrain Remarketing
criteo_write_test 1 dan Outbrain Remarketing
IDE 1 leto DoubleClick Remarketing
test_cookie 1 dan DoubleClick Remarketing
fr 2 meseca Facebook Delovanje Facebook vtičnika
_ga 2 leti Google Inc. Statistika ogledov spletne strani
_gat 1 dan Google Inc. Statistika ogledov spletne strani
_gid 1 dan Google Inc. Statistika ogledov spletne strani
__cfduid 1 leto Metrilo Statistika ogledov spletne strani
__cfduid 1 leto One Signal Spletna obvestila
criteo 1 mesec Outbrain Remarketing
__cfduid 1 leto Paymill Delovanje plačniškega sistema
Pookie 1 leto Plista Remarketing
um 1 mesec Plista Remarketing
_hjIncludedInSample Trajanje seje Hot Jar Statistika ogledov spletne strani
PHPSESSID Trajanje seje BODY@WORK Izboljšanje uporabniške izkušnje
wp_woocommerce_session_8959e840ebf05cfa4497ea44e25855b8 2 dni BODY@WORK Shranjevanje izdelkov
JSESSIONID Trajanje seje New Relic Statistika ogledov spletne strani
m 10 let Stripe Delovanje plačniškega sistema
nsr Trajanje seje Stripe Delovanje plačniškega sistema
t_gid 1 leto Taboola Spremljanje nakupa
taboola_usg 1 leto Taboola Spremljanje nakupa
taboola_vmp 1 leto Taboola Spremljanje nakupa
B 1 leto Yahoo Remarketing
VISITOR_INFO1_LIVE 6 mesecev Youtube Delovanje ogledovanja Youtube videov
PREF 1 leto Youtube Delovanje ogledovanja Youtube videov
YSC Trajanje seje Youtube Delovanje ogledovanja Youtube videov
uuid 1 mesec Falk Technologies Remarketing
dspuuid-D66 1 mesec Falk Technologies Remarketing
_kuid_ 6 mesecev Krux Digital Remarketing
lidid 2 leti Krux Digital Remarketing
cblon 4 dni Active Campaign Remarketing
cbuid 60 let Active Campaign Remarketing
cbuid_meta 1 teden Active Campaign Remarketing
cto_tld_test 1 dan Active Campaign Remarketing
ck1 6 mesecev Live Ramp Inc Remarketing
drtn1450830285 6 mesecev Live Ramp Inc Remarketing
rlas3 6 mesecev Live Ramp Inc Remarketing
rtn1-z 6 mesecev Live Ramp Inc Remarketing
AWSELB Trajanje seje Checkout ltd Delovanje plačniškega sistema
tuuid 2 leti Revcontent Remarketing
tuuid_last_update 2 leti Revcontent Remarketing
um2 2 meseca Revcontent Remarketing
cmp999980028 1 mesec Revcontent Remarketing

12. Varovanje osebnih podatkov

Splošno

Podjetje se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine. Zbrane osebne podatke bo Podjetje uporabljalo izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Podjetje spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine, zato bo storilo vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu podjetje posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja. Posredovanje uporabnikovih osebnih podatkov podjetju je v določenih primerih nujno, da lahko obdelovalec kot ponudnik izpolnjuje svoje pogodbene obveznosti do uporabnika. Ponudnik zbrane osebne podatke trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

Uporaba osebnih podatkov

Podjetje za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

 • ime in priimek
 • davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba)
 • naslov elektronske pošte (uporabniško ime)
 • geslo v šifrirani obliki
 • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni aplikaciji
 • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu
Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, podjetje ne odgovarja. Podatkov ponudnik ne posreduje tretjim osebam, razen pogodbenim izvajalcem, s katerimi ima ponudnik sklenjeno pogodbo o varovanju osebnih podatkov in ki so pogodbeno zavezani k istim standardom varovanja osebnih podatkov kot ponudnik. Ponudnik osebne podatke zbira z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hrani skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena. Zbirke osebnih podatkov ponudnik hrani na območju Republike Slovenije ter jih ne iznaša v druge države.

Namen uporabe

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani www.bodyatwork.si za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in nakup programa, hkrati je uporabniku poslano še elektronsko sporočilo z možnostjo prijavo na elektronske novice. Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah ali naročilu na novice preko elektronske pošte, uporabnik dovoljuje podjetju Teoael d.o.o., obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju Teoael d.o.o., da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje novic preko elektronske pošte, telefonske številke in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah spletnega centra www.bodyatwork.si in podjetja Teoael d.o.o., ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Navedene podatke lahko podjetje Teoael d.o.o., obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 10 let za registrirane uporabnike spletnega mesta www.bodyatwork.si 10 let za udeležence nagradnih iger, 10 let za zmagovalce nagradnih iger ter do odjave naročnika na novice, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

Izvajanje politike zasebnosti

Podjetje ima, skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, varovanje osebnih podatkov urejeno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov. Vse pri podjetju redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z določili Pravilnika o varovanju osebnih podatkov in z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s podjetjem. Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno trgovino in lahko prekličejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo sporočijo preklic registracije. Pred podajo izjave o preklicu registracije mora uporabnik podjetju poravnati vse še neporavnane obveznosti iz naslova opravljenih nakupov v spletni aplikaciji. Podjetje bo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v okviru te politike zasebnosti varovalo tudi v primeru preklica registracije.

Pravica do obveščanja in izbrisa

Pravico imate do informacij o vaših osebnih podatkih, s katerimi razpolagamo, kot tudi pravico do izbrisa teh podatkov. Če imate vprašanja glede izbrisa, predelave ali uporabe vaših podatkov, se obrnite na: info@bodytehnika.si. Pooblaščena oseba za varstvo podatkov je Polona Hrastnik. Obvestila: Po prijavi na obvestila bosta vaše ime, telefonska številka in elektronski naslov z vašim dovoljenjem uporabljena v promocijske namene, dokler se iz obveščanja ne odjavite. Na prejemanje obvestil ste prijavljeni le, če potrdite svojo prijavo v potrditvenem elektronskem sporočilu. Iz baze prejemnikov obvestil se lahko kadarkoli odjavite s sporočilom na info@bodytehnika.si ali s klikom na povezavo »Odjavi tukaj« na dnu promocijskih elektronskih sporočil. Vsak posameznik, katerega ponudnik zbira in obdeluje njegove osebne podatke, ima glede teh podatkov naslednje pravice:

 • Pravica do pozabe – v kolikor posameznik ne želi več, da se njegovi osebni podatki, ki jih hrani in obdeluje obdelovalec obdelujejo in ob pogoju, da ni zakonitih razlogov za njihovo nadaljnjo hrambo, bo lahko od obdelovalca kadarkoli zahteva, da se njegovi podatki zbrišejo.
 • Pravica vedeti, kako dolgo se hranijo osebni podatki.
 • Pravica zahtevati popravek, izbris ali vložiti pritožbo.
 • Pravica do prenosljivosti – posameznik lahko, v kolikor to želi, lahko od obdelovalca zahteva, da mu zagotovi osebne podatke v zvezi z njim, ki jih je posredoval upravljavcu, v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki.
 • Pravica do pravnega sredstva in sankcije – posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu, pa tudi pravico do pravnih sredstev zoper odločitev nadzornega organa ali v primeru neukrepanja nadzornega organa, pravico do odškodnine in odgovornosti.
 • Pravica ne biti podvržen ukrepom, ki izhajajo zgolj iz profiliranja, analize ali predvidevanj z uporabo avtomatiziranih sredstev obdelave.
 • Pravica do umika soglasja – posameznik ima pravico do umika soglasja za nadaljnjo obdelavo osebnih podatkov, posebej v primeru neposrednega trženja

Postopek uveljavljanja pravic

Seznanjen sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca, in sicer na elektronski naslov info@bodytehnika.si. Seznanjen sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati. Seznanjen sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve. Podjetje osebne podatke posameznika hrani do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Uporabnik lahko prekliče soglasje za prejemanje elektronskih sporočil (kar stori s pisno zahtevo ponudniku na elektronski naslov info@bodytehnika.si) ali zahteva, da podjetje njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbriše, tako da v celoti izbriše uporabnikov uporabniški profil pri ponudniku.

Dodatno

Podjetje je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegove spletne trgovine. Podjetje ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja. Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi v spletno trgovino, kot tudi ob naročilu nakupa izdelkov, vključno z vsebino naročil, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Podjetje teh podatkov ne bo uporabilo v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Podjetje podatkov uporabnikov ne bo uporabilo za pošiljanje promocijske elektronske pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo izrecno soglašal. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki. Dostavni službi bo podjetje zaupalo le potrebne podatke za dostavo v spletni aplikaciji kupljenih izdelkov (podatki o prejemniku in naslov za dostavo). Prek elektronske pošte bo podjetje stopilo v stik z uporabnikom, če bo to potrebno za izvedbo nakupa v spletni aplikaciji, prek kontaktne telefonske številke pa le, če bo v postopku registracije oz. nakupa v spletni aplikaciji prišlo do težav.

Podatki o podjetju:

Teoael d.o.o.
Hrastje 155,
4000 KRANJ


Matična številka: 3632466000
ID za DDV: SI46516336 (zavezanec za plačilo davka)

Družba je registrirana pri okrožnem sodišču v Kranju.

Osnovni kapital: 7.500,00 EUR

Transakcijski račun pri Lon d.d. Kranj, št: SI56 60000 0000 140 139

Pogoji poslovanja so bili posodobljeni 12. 11. 2018.